Cooperatiekraamzorggroep

“Kraamzorg de Paddestoel” is lid van de “Coöperatie Kraamzorggroep” en heeft via de coöperatie contracten met alle zorgverzekeraars.

Mocht uw verzekering aangeven, geen contract te hebben met “Kraamzorg de Paddestoel, dan kunt u de “Coöperatie Kraamzorggroep” opgeven als kraamzorgorganisatie.

Alle leden van de “Coöperatie Kraamzorggroep” zijn zelfstandige kraamzorgondernemers.

Alle kraamzorgondernemers zijn KCKZ geschoold en zijn geregistreerd bij de KVK. Ze verlenen persoonlijke kraamzorg zoals dat past bij hun cliënten. deze cliënten kiezen veelal bewust voor een zelfstandige kraamverzorgende, vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg die zij kunnen bieden. Op onze gezamenlijke website https://www.cooperatiekzg.nl kunt u meer informatie vinden over de zorg die zij aan u kunnen leveren.

Samen vormen wij de “Coöperatie Kraamzorggroep”. Wij sluiten samen contracten af bij de zorgverzekeraars, bundelen onze krachten en delen onze kennis op gebied van certificering, scholing en kwaliteitsverbetering. Iedere kraamzorgonderneming binnen de coöperatie draagt zelf zorg voor de kwaliteit en verbetering van haar onderneming. Wij houden ons aan het privacyregelement van de coöperatie.