Gastenboek

gastenboek


Lieve Marleen,

Vandaag was je laatste dag bij ons, als kraamhulp! Wat een fijne week hebben wij gehad, al jouw goede zorgen, adviezen maar ook gewoon het gezellige babbeltje maakte het zo fijn.Wij gaan je erg missen en willen je erg bedanken voor alles van de afgelopen week!

Liefs Roy, Marissa en de kleine Seff

Thursday, 10 January 2019 – 07:29 PM

Wat een waanzinnige week hebben wij gehad. Ineens ben je papa en mama, dan komt er zoveel op je af. Dankzij de rust, liefde, het vertrouwen en het advies wat je gaf was het intens genieten van de roze wolk. Met een traan zagen we je vandaag weer weggaan. Niet omdat we twijfelden of we het wel aan konden, maar omdat we zo genoten hebben.
Heel erg bedankt voor alles. Zonder jou zouden we niet zo rustig en vol vertrouwen zijn als nu.Liefs,
Matthijs, Nicole en James
Thursday, 18 October 2018 – 01:52 PM

Wat waren wij blij met een kraamverpleegster als jij!.
Zo jammer maar het is al weer voorbij..Bedankt voor alle goeie tips, zo gaat het ons hopelijk wel lukken.
Al was de kraamtijd voor mij niet helemaal fantastich, aan de kraamhulp heeft het niet gelegen 👌👍🏻Bedankt namens ons en Klaas Wouter.
Monday, 18 June 2018 – 04:58 PM

Lieve Marleen,

We zijn inmiddels drie jaar verder maar ik moest net aan je denken, vandaar dit berichtje. Ik hoop dat alles goed met je is en dat je je werk nog steeds met zoveel plezier doet.Tijdens de eerste week met onze, nu inmiddels oudste zoon, heb ik zoveel van je geleerd.

Moeder worden is soms best even eng maar dankzij jouw steun en advies tijdens die eerste week kreeg ik zoveel meer zelfvertrouwen!

Wat ik ook erg fijn vond was dat niet alleen mijn zoon in de watten werd gelegd maar ook ik! Die fruithapjes die je me kwam brengen op bed, waren heerlijk!

Ik hoop dat je nog heel lang moeders en baby’s mag helpen want je advies en liefde voor het vak is me nog altijd bij gebleven.

Liefs,
Shara

Tuesday, 04 July 2017 – 05:29 PM

heey lieve marleen
wij zijn je super dankbaar voor wat je voor ons hebt gedaan
en wij weten voor wie wij weer kiezen mocht er een 2de komen
lieve marleen nogmaals super bedankt voor wat je hebt gedaan voor ons xxx
danielle en tjalling rijkeboer
Monday, 03 April 2017 – 02:48 PM

marleen en jannie
bedankt voor jullie kraamzorg zo liefde vol en dankbaar zijn jullie. zoveel gedaan wat niet had gehoeven ik wens jullie veel geluk toe en Gods zegen deze kraamzorg is de beste van nederland……. en zeker een aanrader ik zal haar bij de volgende 5 weer bellen hahah 🙂
eize en herrina post
Monday, 13 March 2017 – 06:54 PM

Lieve Marleen, nogmaals ontzettend bedankt voor de goede hulp! Je bent een ontzettende leuke,lieve,zorgzame vrouw! Wij hebben echt veel geleerd van jou! Wilt ons over een paar jaar een 2de gegund zijn dan nemen wij zeker contact met jou op! Je bent een top kraamzorg!
Megan
Friday, 02 December 2016 – 05:09 PM

Hebben een super tijd gehad met marleen na de geboorte van ons zoontje jayresh.
Ze heeft ons heel veel geleerd en ons kleine mannetje was super gek op haar!
Jammer dat de kraamtijd zo kort was maar kan marleen bij iedereen aanraden !
We hadden echt een leuke band met haar !Enorm bedankt marleen! Namens ons en een dikke knuffel van jayresh
Jayresh tamara en soeniel
Wednesday, 17 August 2016 – 09:45 AM

O dat was alweer de laatste dag wat een top kraamhulp ben je Marleen heerlijk genoten van je aanwezigheid van hulp in huis gezellig gekletst, en vooral hoe je aanvoelt wat bij een gezin past! Echt super bedankt ook namens Ebel😘
Jessica en Arjan Vd Heijkant
Thursday, 31 December 2015 – 02:55 PM

lieve Marleen,
het eerste wil je van hare bedanken met je bijdrage bij ons het was leuk gezellig met jou kraamzorg is echt iets voor jou en daarom kan jij het heel goed doen mijn dochter heeft jou wel gemist.
ga zo door want je kan het succes met de verdere bezoeken bij andere ouders.groetjes sharika:)
Thursday, 10 December 2015 – 02:01 PM

Wij hebben een super kraamweek gehad bij de geboorte van Fenna waar ik nog vaak met een warm gevoel aan terugdenk.
Fam. Bakker
Tuesday, 14 April 2015 – 05:55 PM

Lieve Marleen,
Wat hebben wij genoten van onze kraamweek, met jou als onze hulp! De dag na kerst kwam je bij ons en na een paar tellen waren de kinderen al dol op je. En toen wisten wij, dit zit goed. We hebben veel gelachen, gepraat en genoten. Iets wat je iedere kraamvrouw met haar gezin wenst.
Ik hoop dat er nog veel gezinnen van jou lieve, vakkundige en gepassioneerde hulp mogen genieten.Liefs Daniëlle, Daniëlle, Bindi, Nimke, Mian en Fion
Thursday, 09 April 2015 – 09:57 PM

Wat een liefdevolle, warme, gezellige, informatieve kraamweek hebben wij mogen beleven met jou! ook voor onze eerste zoon Jente had je aandacht. Bedankt! Groeten, Fam. Braber – Echtenerbrug
Fam. Braber
Tuesday, 13 January 2015 – 05:20 PM

Hoi Marleen .

Ziet er top uit succes groetjes Karin ten napel
karin ten napel
Thursday, 23 January 2014 – 09:25 PM

Lieve Marleen,
Langs deze weg willen we nogmaals bedanken voor de fijne kraamtijd die we met jou hebben gehad. Je bent zorgzaam, gezellig! we kregen veel tips en adviezen waar we nu nog veel aan hebben! We wensen je veel succes voor de toekomst!Groetjes fam van der linde!
Thursday, 10 October 2013 – 07:43 PM

Mooi hoor het is dat ik te oud ben maar anders wou ik joe ..ik ken je jij ziet altijd een lichtpuntje en je bent vrolijk en harstikke handig en bovenal eerlijk en betrouwbaar …ik wens je heel veel kramen toe en ik weet dat over een jaar je er peroneel bij moeten nemen
jannie molenaar
Thursday, 26 September 2013 – 07:22 PM

Heel veel succes!!!!!

Greet de Visser
Thursday, 26 September 2013 – 04:50 PM

Lieve Marleen..Zelfs in Spakenburg kennen we je zorgzaamheid, gezelligheid en liefde voor je vak! Onze tijd is voorbij, maar wat zou ik me graag een weekje door je laten verwennen! enneh..wat een leuke foto met die mooie bolle buik!
Herma
Thursday, 26 September 2013 – 04:33 PMg